Ny ring igen (!)

För någon månad sedan så köpte jag en ny ring. Den var fin, men den var inte så hållbar och rena skiten. Jag bestämde mig nu för att köpa en från nåt märke som jag känner till och en som är utan stenar. Jag föll för denna från Schalins, som är på bilden.

Jag vet att det är rätt storlek men på grund av lite för svullna fingrar så får den ligga i asken tillsvidare. Tråkigt nog. Denna ring är alltså en ny förlovningsring. Jag såg till så den matchar Stefans ring också. Inte för att ringarna måste matcha men jag gillar när dom gör det.

Gravyr ingick så valde att det ska stå Stefan. Kom på igår att det skulle ju varit kul om jag valt att ha nåt av smeknamnen han fått av mig.

Vad tycks om min nya ring?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *