Ny tvättmaskin på G

Jag ska beställa ny tvättmaskin från Elgiganten ikväll eller imorgon. Jag har kollat ut en som verkar helt okej. Men jag kom ju på först att jag måste ju få bort min gamla och även få hjälp med att få upp den nya in i lägenheten. Jag kom även på att jag inte kan betala via nätet.

Allt ordnade sig ju. När jag kollade lite mer och bättre på deras sida så såg jag ju att jag kan betala via Paypal och lägger jag till lite extra så fraktar dom bort den gamla trasiga tvättmaskinen och så får jag även hjälp med att få in den nya. Koppla in den får pappa göra, för jag har ingen lust att betala en massa extra till för det då jag har en i närheten som gör det gratis. ny tvättmaskin om jag inte hade min förvaltare. Han har sett till att spara en del pengar åt mig på ett sparkonto. Hade jag försökt spara själv hade det legat på 0 kr i slutet av varje månad. Vissa gånger är jag faktiskt glad att jag har honom.

Tvättmaskinen jag vill köpa får jag vänta på i en månad innan den kommer, men det är det värt faktiskt. Jag vill ha en med skontrumma och den fanns inte i webblager förrän i början av juni. Jag har ju också en viss summa att röra mig med. Men tiden går ju fort och det finns faktiskt tvättstuga här även fast jag har svårt för att komma iväg dit.

Kommer bli så skönt med ny tvättmaskin och så skönt att slippa det jäkla hemska ljudet som trumman på min gamla gjorde mot slutet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *