Nya luckor och handtag

För ungefär ett år sedan fick jag ju nya köksluckor och lådor. Det har behövts i många år eftersom skåp under diskbänk varit vattenskadade sen innan jag ens flyttade in för över 15 år sedan. Det var även en låda som var trasig som jag försökt laga själv några gånger. Det blev ett sånt lyft i köket med det lilla nya. I samband med byte av luckor och lådor samt handtag så byttes även den lilla bänken bredvid spisen ut. 

Tänk att nya tapeter, köksluckor/lådor och handtag kan göra så mycket ändå! Sånt lyft. Det som var innan var sen huset byggdes och det är 1989.

 Nu är det bara nya golv i hela lägenheten som ska fixas samt dörrarna in till balkongrummet innan jag är nöjd. Jag kommer ju kanske flytta inom ett år så jag kommer väl inte hinna njuta länge av det nya, men ändå. Jag vill ju att allt ska bli fixat innan jag flyttar härifrån så jag slipper den kostnaden sen. Nog för att det kommer ordna sig då jag ju ska flytta ihop med S i början av nästa år nån gång om det blir som vi tänkt det och vi kan hjälpas åt med eventuella extra kostnader då. Det är ju tur  att i alla fall en av oss kan ha ett vanligt jobb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *