Nyårsafton idag va?

Jo jag vet det är nyår idag :loll . Hade inte planerat in nåt speciellt alls, förrän i morse. Tänkte åka till Brunflo och stanna över helgen, men måste ha skjuts och ena som kunde (Mickes pappa )är inte ens hemma och skulle stanna borta och den andra som kunde ställt upp har precis börjat sitt helgpass på jobbet. Såhär är det att vara ute i sista minuten ! Jag önskar så att jag kunnat ta mig iväg. Jag har inte råd att ta bussen och jag vill inte heller ta buss.  Måste ju byta buss också, bläh! Klarar inte det. Det skulle bli 3 rätters middag ikväll  hos min älskade vän Betty men det får man nog skippa.Ja vi skulle ju se till att ha kul också. Vi får se till att träffas alla nåt framöver istället, jag micke, betty och hennes kille.

Blir väl bara jag och Micke i år igen. Surt! Ja inte surt över att vara med Micke utan att det blir som alla andra nyårsaftnar senaste 5-6 åren.

Om jag inte kommer ihåg att göra det:

Gott nytt år!  :zappel :zappel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *