Nytt i garderoben, igen

Nu har jag lite nytt igen i garderoben. Eftersom jag gillade dom byxor som pappa gav mig för en tid sedan så ville jag ha ett par till av dom, fast denna gång blev det svarta. Jag tänkte ju bara köpa byxorna men jag fick en topp också, av pappa. Beställde ju från bonprix.se igen, det verkar som jag har fastnat där. Fina kläder även i större storlekar. Det är faktiskt skönt att ha nån annan färg än lila, svart eller rosa.

IMG_2950

 

 

Bättre bilder : Svarta byxor och smaragdgrön topp.

1 reaktion på ”Nytt i garderoben, igen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)