Nytt till telefonen

Hittat en till sida som säljer bland annat skal och laddare till telefoner. För en tid sen så köpte jag en ny synkkabel men den var ju inte kompatibel med min telefon så den vill inte fungera som den ska, laddar ibland och ibland inte. Nu så har jag beställt en ny och denna gång från märket Belkin som tydligen är bättre, får hoppas på det också. Jo, jag valde rosa.. Så förutsägbart. Men finns det rosa så blir det ju i den färgen.

Nåt säger mig att jag kommer handla på den sidan fler gånger.

Har du hört talas om mobilextra?

1 reaktion på ”Nytt till telefonen”

  1. Ja, jag tror att de har det bästa urvalet. Men stick med namn varumärken! Min andra favorit är avesro.se, mindre urval men hög kvalitet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *