Om 11 dagar

Nu är det bara 11 dagar kvar tills Stefan kommer till mig igen. Jag vet att jag nog är lite tjatig, men jag kan verkligen inte rå för det. Det är ju så sällan vi ses och då är det ju inte så konstigt att jag räknar ner dagarna. I år har vi fått träffas IRL tre gånger, första gången vi träffades IRL var i början av året och då hade vi varit ihop i ca 1,5 år. Vi är båda överens om att det var bra att det tog över 1 år innan vi träffades för första gången. Det kanske inte hade blivit bra alls om vi träffades då vi först hade tänkt, knappt en månad in i förhållandet.

Nästa år hoppas jag verkligen att vi kommer kunna träffas mer än tre gånger, men det kommer vi nog att göra med tanke på att jag kommer ha lite mer pengar över varje månad från sommaren någon gång.

Det kommer bli så mysigt att få ha Stefan hos mig över jul. Ser så mycket fram emot att få fira vår första jul ihop. Var ju tänkt att jag skulle ner till honom över jul men han ville hellre komma upp till mig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.