Om några veckor

Nu är det bestämt vilken dag jag ska börja daglig verksamhet. Det blir om några veckor, samma vecka jag får pengar igen. Jag valde att vara iväg torsdagar och fredagar och från efter 12.00 till 15.00 till att börja med. Med tiden kommer jag ju öka antalet timmar men jag kommer ta det lugnt och i min takt helt enkelt.

Jag ska fixa så jag kan få billigare busskort också. Sen då jag har detta kommer det ju att dras automatiskt varje månad en viss summa så jag slipper tänka på att fylla på kortet. Jag kommer helt klart börja handla på Lidl igen då jag har skaffat kortet för det kommer ju bli så mycket billigare för mig.

Det känns faktiskt ganska bra att få komma iväg några timmar varje vecka och det känns så himla bra att jag även får ta detta i min takt. Om jag tycker två dagar är jobbigt i början är det bara att jag säger till att jag vill ha en dag och några timmar. Det är ju jag som ska må bra och det ska bli bra för mig helt enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *