Om några veckor

Det gick bra på träffen idag. Jag ska ju börja på daglig verksamhet via MICA  och det blir på Östersunds bibliotek. Jag kommer till att börja med bara vara där på förmiddagen en dag i veckan. Tydligen är det en hel del att göra och jag känner att det bara är bra. Jag börjar om några veckor eftersom det just nu var fullt i den grupp som jag skulle tillhöra. Jag vet att det kommer bli bra och att det är på biblioteket gör det bara ännu bättre för mig, jag som älskar böcker. Jag kommer nog trivas bra där, kändes redan idag då jag var dit.  Jag får ju inte någon riktig lön, mer som fickpengar , men nånstans måste jag ju börja och att det är genom MICA är bara bra.

 

biblioteket östersund

 

Bild lånad från sverigesradio

2 svar på ”Om några veckor

  1. Blir det typ habiliteringsersättning? Jag får 7:-/h i habersättning. Vad får du? Vet du vad du ska göra på biblioteket? Tycker du gör helt rätt som börjar i din egen takt…

    1. Ja nåt sånt. Det är inte mycket jag får , 600 i månaden om jag är varje dag och hela dagar. Jodå, jag vet vad jag ska göra men skriver mer om det då jag väl börjat. Ska ta hand om böcker som ska säljas , tar hand om post och en del annat. Jo, det tycker jag också att det är, jag har ju inte gjort mkt mer än bara vara hemma hela dagarna så en dag i veckan och bara nån timma kommer räcka för mig ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *