Omstart LCHF

Idag startar jag om med LCHF.  Nu ska jag hålla mig till LCHF också och inte äta nåt som inte har med LCHF att göra. Idag blev det en stor temugg med fettkaffe samt lite rysk yoghurt med lite hallon på till sen lunch. Mättande och gott! Middagen kommer bestå av nån slags kasslergratäng som jag gjorde igår med broccoli till.

När man väl vant sig att kolla innehållsförteckning och näringsdeklaration på det man handlar så blir det genast mycket lättare faktiskt. Det finns många som bara kollar hur mycket kolhydrater/100 gram nåt innehåller men det är fel! Man måste även kolla vad det innehåller för det finns så mycket som innehåller socker av olika slag samt annat som inte är LCHF. Har ju sett det i flera av dom LCHF grupperna jag var med i på Facebook, folk fotar bara näringsdeklarationen och lägger upp bilden samt sin fråga ” Är detta ok?”. Även fast det är under 5 gram kolhydrater så innebär inte det att det är LCHF per automatik!!

Ifjol tänkte jag gå ner minst 20 kilo, men det blev inte många kilon ner alls. Jag har snarare pendlat i vikt hela året. I år ska jag verkligen se till att gå ner dessa kilon och kanske mer. Nackdelen med vintern är att det brukar kunna bli så halt och då är jag knappt ut alls på några promenader. Dom promenader jag tar är dom jag tar då jag ska till affären.

fettkaffe

1 reaktion på ”Omstart LCHF”

  1. 2010 var det vargavinter även i Stockholm. Då började jag med halkskydd på skorna. Så himla skönt. Kolla på apoteket, finns olika modeller. På vinterkängor gillar jag de som sitter på hälen med kardborrband bäst. Till gympadojor funkar de med dobbar under hela foten som är töjbara och man kränger på dom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *