Onsdag

Ni som läser min blogg flitigt vet om att jag har ansökt om kontaktperson och även har blivit beviljad en. Dock så har vi inte haft det första mötet än, det med kontaktpersonen jag fått samt kontaktpersonsamordnaren. Jag har haft två olika tider, men inte orkat med nån av dom gångerna.

Jag ska nu skicka iväg ett mail där jag ber om en ny tid. Det sköna är ju att jag känner kvinnan som blivit min kontaktperson. Jag känner henne sen det att jag var ganska liten faktiskt. Jag har valt att ha henne tillsvidare för att det ska bli så  lätt för mig som det bara går och hon ställer så gärna upp för mig. Det kan bli jobbigt för mig då det är massa nya människor hela tiden.

Igår skrev jag ju att jag kanske ska iväg på Madonna. Jag har ju skrivit under Om mig att jag har socialfobi och det kan ju rimma illa att gå på konsert och samtidigt ha det. Men, jag vet ju hur bra det gick för mig då jag var på konserten i somras (Roxette). Jag vet inte om jag egentligen ens har socialfobi, eller jag kan ju ha haft men börjat försvinna mer och mer. Jag har inte lika jobbigt längre för att tänka mig att gå ut. Jag är ju ut mer än en gång i månaden nu tillskillnad från ett år sen cirka då jag var ut kanske en gång varannan månad eller mer sällan än så.

Idag har det städats. Jag har haft hem en från boendestödsgruppen. Samma tjej som alla gånger tidigare. Kändes bra även om jag inte var så upplagd. Rena golv har man nu igen ändå..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *