Onsdag

Nu har jag sovit på nätterna istället för på dagarna igen några gånger. Jag har varit sådär skönt trött varje kväll och jag har somnat ganska snabbt. Att somna snabbt är för mig väldigt ovanligt.

Fick brev från läkaren idag. Har beslutats att jag ska ha kontakt med  vuxenrehab och då jag behöver förnya receptet på min medicin, som jag inte behöver förnya förrän i mars, ska jag kontakta dom eller hälsocentralen. Vuxenrehab har tydligen den bästa kontakten med LSS och soc. Jag lär ju ska få träffa min läkare någon gång igen iallafall.- Hon var glad över att jag fortsatt med medicinen, den verkar ju fungera för mig . Ja, den fungerar för mig. Att jag börjat ha bättre hygien igen är nog en sak som jag kan tacka medicinen för. Nu dras jag nästan till duschen/badkaret varje dag. Jag känner mig lite gladare och känner att jag mår lite bättre också nu än vad jag gjorde i somras. Stor skillnad på mig. Men att jag mår lite bättre jag bero på en annan sak också. Har ju ingen kontakt med en viss person längre och det är enormt skönt!! Micke har märkt en stor skillnad på mig iallafall.

Idag har jag inte gjort mycket förutom att fylla i blanketten för ansökan om bostadstillägg som Micke ska passa på att lämna in på fsk då han är in till stan på fredag eftermiddag i samband med att jag får besök vid 15 tiden. Jag har tagit ett långt bad, läst, fixat med naglarna och spelat lite Shaiya. Inte varit ut nåt idag. Var några veckor sen nu igen. Måste försöka lära mig att komma ut några gånger varje vecka. Men det får jag ta allteftersom. Nåt jag ska ta upp på fredag tror jag. Jag har skrivit en liten lista över saker jag kanske skulle vilja ha hjälp med.

Jag fick rådet av en god vän att inte städa innan dom kommer från LSS och vuxenrehab på fred. Det är ju om städhjälp mötet är i första hand och då ser dom ju hur det är. Usch, jag hatar att det har blivit såhär för mig då det kommer till städningen. Men vad göra? Jag ska vara riktigt glad över att jag har dom rättigheter som jag har genom LSS.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen