Örhängen och halsband

Jag har en tendens att köpa halsband, örhängen, nagellack och diadem ofta då jag är på stan. Just nu har jag 8 diadem, lite knäppt då jag ändå bara kan använde ett diadem per gång och halsbanden hänger mest på mitt smyckesträd. Nu har jag hittat en sida som heter Frozt som säljer halsband och örhängen och som dessutom är helt i min smak. Örhängen behöver jag ju köpa flera av då jag har flera hål i mina öron och jag är väldigt kräsen då det kommer till just örhängen. Jag var lite beroende ett tag då jag var runt 15-17 år att ta hål och det är därför jag oftast vill köpa flera par. Väldigt fina och söta örhängen på sidan jag hittat till och inte alltför dyra heller.

Dom har även mycket fina mobilfodral. Inte för att jag behöver nåt nytt just nu, men skulle jag behöva nytt så kommer jag med stor chans att kolla in denna sida. Det finns ju rosa fodral!! Sliter ju ut mina fodral ganska fort i och för sig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *