Oro, resefeber, psykiskt, sömn

Nu börjar jag känna av resfebern. Åker ju om någon vecka… I natt låg jag och hade så jobbig oro i kroppen. Jag kunde inte somna trots att jag var så så så trött. Jag är ju dessutom så osmart att jag glömmer bort att ta sömntablett då jag känner så då jag sova. Vid 08 tiden så somnade jag och sen vaknade jag av S ringde, sen somnade jag om och vaknade runt 14. Jag hoppas att det blir bättre sömn i natt. Jag ska nog försöka ta en sömntablett innan jag lägger mig. 

Sen en tid tillbaka så tar det inte flera timmar för mig att somna. Jag startar alltid igång en podcast som sen är igång så jag har ljud hela tiden. Jag kan inte sova utan att ha något ljud och jag har som aldrig kunnat det. Förut hann jag lyssna på 3-4 avsnitt av någon podcast innan jag ens somnade. Nu hinner jag knappt lyssna klart på en och det är ju en rejält stor förbättring. Från att ha legat och försökt somna i flera timmar till att det inte ens tar 30 minuter vissa nätter. Jag går och lägger mig när jag är trött dessutom, men jag har en bättre rutin överlag (senast 01 är jag i sängen). 

Jag har knappt haft någon huvudvärk heller på ett tag (jag har en huvudvärk endast Naproxen hjälpt mot) samt så har jag så gott som blivit fri mitt beroende av Treo.

Det går ju framåt för mig. Men även lite bakåt. Varit hemma denna vecka från dv då jag hade hemsk ångest helgen som var och ja,,, självskadebeteende. Jag har inget att dölja såret med så stannade hemma så det får läka lite. Ingen behöver vara orolig för mig då det gäller detta med självskadandet. Först och främst så händer det ytterst sällan, sen så är jag noga med att rengöra och ha koll på det. Det är också alltid ytligt.

__________________________

Jag ska fokusera på att jag snart kommer få träffa denna lilla flicka igen och förhoppningsvis också hennes bröder. Hennes bröder har jag inte träffat på flera år, tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *