På tiden, men ändå lite krångel!

Äntligen börjar det hända lite grejer igen för mig. Jag tror att ett under har skett faktiskt. Fick papper från fsk idag angående min ansökan om bostadstillägg. Dock var det inget beslut som var fattat utan det fattades en del papper som skulle vara med. Så ska väl ta och fixa fram dom papperen innan dom 19e. Efter den 19e skulle dom fatta ett beslut efter det som dom hade redan. Jag kommer ju att få tillägget eftersom jag har rätt till det, men det är lika bra att lämna in dom papper som dom vill ha. Vill ju inte att det ska gå ännu längre tid än det redan har gjort då det gäller just detta. Att jag fick papperet idag från fsk visar ju att dom nu äntligen fått min anökan. 3e gången gillt alltså .Att det ska vara såå svårt. Första lämnades in direkt, andra postades och nu sist så lämnades den in direkt också. Jag undrar vart dom andra två tog vägen faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *