Panik i onödan som vanligt

När jag hade fått mitt från Ica idag så märkte jag att det fattades ett paket nötfärs. Jag hade beställt två och fick ett. Jag fick panik och nu behövde jag ju ringa till Ica Odenhallen där jag handlat från. Men idag ville inte min hjärna samarbeta så jag beslöt mig för att skita i det. Men det var ju ändå 40 kr för ingenting om jag sket i det.
 
Jag tänkte att jag kunde gå och köpa nötfärs på Coop nu under denna vecka då det var erbjudande där också men på större förpackning och lite dyrare.
 
I alla fall så dröjde det inte länge innan han som levererade det jag handlat ringde mig och frågade om jag gått igenom det jag fått och om det fattades nåt. Japp, nötfärs. Han hade då hittat det paketet liggandes i bilen och var fundersam på vems det var och gått igenom listor och ringde mig.
Det blir nog en kort promenad till Coop denna vecka ändå då jag gärna passar på att köpa färs då det finns billigt och speciellt nöt.
 
Jag måste lära mig att inte få panik för minsta lilla ibland.
 
Ibland klarar jag att ringa samtal och ibland inte. Det är svårt att förklara men jag får panik och vet inte vad jag ska säga och känner att det bara är så jobbigt att ens knappa in numret. Panikattacker är inte ovanligt jag får då jag ska ringa. Men det har blivit bättre och lättare överlag senaste två åren tack och lov! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *