Paolo, självskadebeteende och försvar

Jag blir faktiskt arg då jag läser att Paolo Roberto skyller på ett självskadebeteende då han blev tagen för att ha köpt sex eller ja köpt en våldtäkt. Sen denna jävla offerkofta deluxe också med det han skrev igår på Instagram…

Själv har jag skurit mig
Bitit mig till sår
Missbrukat Tramadol (nu Treo)
Ätit mig fet

med mera…

Självskadebeteende är just det… Att man skadar sig själv. Att sen Paolo ens har MAGE att påstå att det är ett självskadebeteende han har gör mig förbannad. Han skadar inte sig själv, han skadar den han köper en våldtäkt av!

Innan man ens tar upp en sådan sak som självskadebeteende så borde man ta och läsa på lite vad det är. Det jag listat längre upp är flera sådana.

Ja, att ha mycket sex kan ses som ett självskadebeteende. Men att  köpa sex är i min värld inte det.

Jag har som  aldrig  riktigt  gillat PR  och detta gjorde ju inte saken bättre.

Sen en sak till som jag blir så förbannad över är alla dessa SOM FÖRSVARAR HONOM.  Eller skriver att hon kanske sålde sig frivilligt, för ”det finns de  som säljer  sig frivilligt”. Det är ytterst få  som väljer att utsätta sig själva för alla dessa risker som prostitution innebär.

En bok jag tycker  att  man borde läsa är Såld. Jag har läst så många böcker sen den dag jag lärde mig att läsa men ingen bok har satt sig fast som denna. Ingen bok har berört mig så mycket. Skrämmande att så många kvinnor och tjejer verkar tycka att det är ok och  att alla gör misstag i sitt liv. Jag läste denna bok för 5 år sedan och så fort jag ser nån rekommendera den så minns jag vissa stycken i boken.

Att KÖPA SEX är olagligt.

Att SÄLJA SEX är  inte olagligt. Att det inte är olagligt är just för att skydda de som säljer.

 

3 svar på ”Paolo, självskadebeteende och försvar”

 1. Förfärligt att folk inte inser att det INTE är synd om slynan som sålde sex till Paolo och garanterat andra män!
  Varför är det synd om henne? Hon har ju valt att sälja sex, vilket INTE är våldtäkt! det finns INGA måsten här i välden utom skolplikt! Så hon hade lika väl kunnat söka ett riktigt jobb istället för att sälja sex. så tycker det är rätt åt henne, och hon har ingen rätt att dra på sig en offerkofta!! Blir äcklad av tjejer som väljer att sälja sex, slampigt värre!!! Och det är inte synd om Paolo heller, men stör mig grovt på att alla säger att det är sååå synd om horan!!?

  Svara
  • Vilken värld lever du i Annica?! Tror du verkligen att alla som säljer sex gör det frivilligt? Hört talas om trafficking eller lever du under en sten? Prostitution är varken glamourröst eller välbetalt utan ett sätt för många att överleva. Varför använda dessa nedsättande ord som slyna och hora, har du gått i deras skor och har rätt att döma? Tycker du ska ta och kolla på filmen Lilja 4-ever innan du gör såna här dumma uttalanden.
   Att det inte anses vara ett brott att sälja sex i vårt land är för att skydda dessa utsatta människor, som många gånger inte har nåt annat val. Att köpa sex är däremot ett brott och alla som utnyttjar dessa utsatta människor är dom som ska ha all skit. Ta dina verklighetsfrånvända nedsatta åsikter och stoppa upp där solen aldrig skiner (uppenbarligen) – otroligt empatilöst uttalande från dig.

   Svara
 2. Så jävla sant. Märkligt att kvinnor skadar sig själv när de har ett hål att fylla, medans män tar ut det på andra.. Vidrigt bortförklaring av Paolo.

  Svara

Lämna en kommentar