Pappa, jag och musik

Vissa gånger är det lite extra jobbigt med musiken och vad jag får upp under Release Radar på Spotify. Det märks att jag och pappa gillade samma sorts musik. Ja, egentligen är jag så kallad allätare och han började lyssna mer och mer på sånt jag gillar (eh, Atomic Kitten, Britney, Westlife) en del år innan han dog. Jag tror mer att han som jag lyssnade mycket på dessa då han saknade då jag bodde hemma hos honom och han ju då fick höra den sortens musik. Jag lyssnade och lyssnar ju också på sånt han lyssnade på mycket då jag bodde hemma. En låt som jag lyssnar på ofta och som jag faktiskt hört i flera år då jag bodde hemma är Emerson, Lake and Palmer – Daddy. Den är väldigt sorglig men jag älskar den.

Förra veckan släpptes en del musik med grupper och artister som pappa gillar och självklart låg ju dessa under min Release Radar, så det blev ju lite jobbigt.

Nu idag fanns det igen musik där från grupper och artister han gillar. Bruce Springsteen, Roger Waters, Pink Floyd och pappas husgud Ulf Lundell. Men så läggs ju dessa dit på den spellistan varje fredag natt eftersom jag ju själv lyssnar en hel del på just dessa.

Musiken är något jag och pappa hade gemensamt. Jag saknar så mycket dessa kvällar jag var ner till honom och åt middag och sen lyssnade på musik och såg på konserter. Han gillade ju dessutom Per Gessle så det var tråkigt att han inte orkade följa med då han var på Yran för 3 år sedan drygt. Nej, pappa hade inte råd men jag hade självklart bjudit honom då om han hade orkat. Men vi har faktiskt varit på Yran tillsammans, då Melanie C var här.

 

Gammal bild

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *