Pill pill pill

Leka med koderna är kul!

I och med att jag inte vet så mycket om hur man designar sin blogg med wordpress så sitter jag nu och leker lite. Stilmallen är nästan som på blogg.se men kodmallen , den förstår jag mig inte alls på.

Om ni tycker att det ser konstigt ut i min blogg ett tag nu så är det bara för att jag sitter och leker lite. Jag måste få till photoshop på datorn igen, min trial version på PS CS5 gick ju ut för en månad sedan. Det hade ju varit väldigt bra att ha PS speciellt då jag fått mail av en tjej som vill ha en bloggdesign av mig. Ja och sen att jag vill göra min egen header. Just nu får det vara helt vitt med ”jilina.se” och texten under.

Jag vet att det ser väldigt konstigt ut på vissa ställen, men det får vara. Jag har iaf sparat stilmallen så det är bara att fixa tillbaka om jag vill det. Det är alltid en viktig sak att göra om man ska sätta sig och ändra utseendet på sin blogg: kopiera både stilmall och kodmallar och spara i anteckningar INNAN ni börjar röra koderna. För om ni skulle sjabbla er så är det bara att lägga in stilmallen och kodmallen och sen spara så har du bloggen igen som den var innan du började pilla. Jag tror att många inte tänker på detta. Jag tänkte inte på detta tidigare, för ett år sen ca. Jag började pilla med min blogg och så blev det bara skit av hela bloggen så jag fick börja om från scratch- inte kul alls.

Jag kommer nog inte sitta så mycket och pilla med bloggen nu då mamma min är hos mig. Bloggen är liksom inte prioriterad precis. Mamma träffar jag ju ytterst sällan, dvs att det kan gå några år emellan som vi ses. Det senare är också anledningen till att jag är så tjatig om att hon ska komma till mig och jag verkar vara lite barnslig med min längtan efter henne haha. Jag har ju inte ens nåt program att göra bilder/header i heller. Micke ska ju vara borta och bo över hos en kompis ( vi bor inte tsm, man kan tro det dock då han är hos mig jämt-kanske lite för mkt då vi inte har nån sysselsättning nån av oss 9 i två veckor ca. Han ska be sin kompis att fixa PS åt mig. Jag vill ju kunna fixa och pilla med bloggen som jag ju gillar att göra och sen vill jag ju kunna fixa eller ja åtminstonde försöka fixa tjejernas bloggar.

Det är ju som sagt var två st tjejer som mailat mig och frågat om jag kan hjälpa dom med deras blogg design. Jag gör ju gratis. Jag är inte precis sådär riktigt hajj på kodandet men det ska då allt fixa sig. Bara jag får ta den tid på mig som jag behöver. Ni som vill ha en design av mig ska veta det att jag klarar inte av att göra designer under stress. Jag får helt enkelt inte till det då samt att om jag måste kolla upp hur man tillex lägger menyn under headern så måste jag vara helt klar i huvudet, annars fattar jag ingenting. Men jag kommer att fixa era bloggar, om ni hinner få från en annan så är det bara att säga till. Jag gör designer gratis då mina inte är avancerade alls och att jag gör dom väldigt enkla. Snygga blir dom dock. Jag har inte gjort nån design till nån tidigare än mig själv så jag har som ingen jag kan visa er.

Ojdå, det blev visst mer än jag hade tänkt att jag skulle skriva.

Godnatt alla söta  bloggläsare, vilka ni än nu är. En del av er gör ju inte så mkt väsen av er ;).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *