Planeringen höll inte

Min planering för idag höll inte alls Jag har knappt fått sova nåt och dom få timmar jag sovit så har jag sovit väldigt oroligt och vaknat flera gånger om. Legat och tänkt på en massa saker, en massa jobbiga saker. Detta gjorde att jag inte alls orkade iväg vare sig till hälsocentralen eller affären idag. Jag har försökt sova lite under dagen men det har inte fungerat så bra.  Jag blir så less att det så ofta är nåt som gör att jag inte kommer iväg, men på samma gång är jag stolt över mig själv att jag faktiskt gått till hälsocentralen på dom tider jag haft där senaste två veckorna.

Micke var iväg och handlade i förmiddags iallafall. Köpte med sig en varsin sallad från salladsbaren. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *