Pojken och grodan

En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till
bordellmamman: – ”Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte
härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!” Bordellmamman, som
struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten
stund, men sa sedan: – ”OK då, välj ut en av mina flickor.” Han frågade: – ”Har någon av dem någon sjukdom?” Bordellmamman svarade naturligtvis ”Nej”, men pojken påpekade: – ”Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!” Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville.
Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade: – ”Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?” Han svarade, om än lite motvilligt: – ”Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på
restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne.
Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och i morgon knullar hon som vanligt med brevbäraren.” – ”Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *