Pokémon Detective Pikachu

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

 

Betyg: 2/5

Jag ville se någon film natten till idag och valde mest lite på måfå av de filmer som lågs som nya på C More. Så det blev ju alltså denna. Jag är inte så mycket för just Pokémon överlag, men filmen gick ju att se på. Söt fin film, men absolut inte en av bättre filmer jag har sett.  Jag såg ju klart hela filmen så den gick ju faktiskt att se på. Jag hade inte heller några större förväntningar på denna. Jag skulle inte bli speciellt förvånad om det kommer en eller fler filmer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “Pokémon Detective Pikachu”