Present till älskling?

Har så tråkigt ibland på dagarna så därför sitter jag och googlar lite på olika shoppingsidor. Nu kom jag på ( eller ja, jag har tänkt ett tag )  att jag ska ge min fästman en present någon gång framöver. Han gav mig ju min MJ tavla som jag älskar så mycket och han är så fin och snäll jämt. Så stöttande då jag inte mår bra och så jag vill ju ge honom nåt också, men mer som ett tack för att han finns och att han finns i mitt liv. Hittade till trendhim , där finns massor med fina smycken och accessoarer  ( bland annat  snygga läderarmband ) endast för män så blir ju enkelt att hitta nåt . Det lär nog bli en beställning där framöver. Jag tänkte på nåt armband eller halsband, jag vet ju hans stil och jag vet ju vad jag tror han skulle passa i. Det är ju i och för sig lite svårt att veta vad den andra passar i och använder sig av då man har ett distansförhållande och knappt ses nåt IRL.

S vet redan om att han ska få en present av mig, så det gör inget att  jag skriver ett blogginlägg. Han vet att han ska få nåt men inte exakt vad och när.

Egentligen vill jag åka ner till honom och spendera pengar på det men han har så fullt upp nu inför utställning i slutet av juli så det är ingen idé att ses nu på ett tag ändå.

Spara

Spara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)