Promenad nummer 1 för idag avklarad!

Jag har nyss kommit in igen efter dagens första promenad. Jag tänker försöka ta två promenader per dag. Just nu är promenaderna inte långa men jag känner att det räcker just nu, åtminstonde till dess att jag fått en bättre kondis. Går jag två gånger per dag, förmiddag och eftermiddag, så lär det nog gå fort ändå. Promenaderna tar max 15 min, det är jobbigt nog för mig just nu. Förr tog jag alltid hissen efter att jag varit ute, det gör jag inte längre. Jag har bara en trappa upp till där jag bor så att ta hissen känns så oerhört dumt! Sedan så tänker jag på alla gånger jag klarat av att gå uppför den trapp som är i trapphuset där mamma bor… Den är inte att leka med, speciellt inte om man är överviktig. Det finns ju ingen hiss där mamma bor så man MÅSTE ta trappen där.

Jag har inte haft nåt ont i ryggen dom senaste tre gånger jag varit ut vilket är ett stort plus. Det gör ju att jag inte drar mig lika mycket för att komma ut.

Något som jag inte trodde för 6 månader sedan är detta att jag faktiskt längtar ut. Helt otroligt!

promenad

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen