Pyssel med bloggen

Har fått dygnet fel igen. Sååå ovanligt då det kommer till mig.
Sitter och födriver tiden med att pyssla lite med bloggen. Små ändringar är det mest. Kommer på ibland saker som jag vill ändra, små små saker som ni besökare kanske inte ens märker av.Just nu har jag tagit bort några länkar, samt ändrat från ”bloggroll” till ”bloggar”.

 

För några dagar sen fick jag hjälp av min vän Betty med att fixa om kategorierna lite. Satte ihop några och tog bort. Skönt att få minska lite där. Kategorin ”Övrigt” heter nu tillexempel ”Hemlösa inlägg”.

 

Nåt annat jag ändrat på är mina smileys. Jag vill egentligen har några som är snyggare, men tillsvidare får det var dessa som jag har nu 😀 .

Jag ska ta och byta färg på alla länkarna också, men vet inte om jag ska göra det nu eller efter jag har fått sova några timmar.

Säg gärna till om det är nåt som ser konstigt ut. Det uppskattas. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *