R.I.P diskmaskin

Det verkar som att min diskmaskin har gett upp. Den går igång och kör ett tag sen piper den till en himla massa, man öppnar luckan och vattnet har inte runnit ut. Vattnet stannar i maskinen så det far inte ut på golvet iaf vilket är himla tur. Pappa var till mig och kollade om han kunde få igång den men ja lika bra att ge upp. Att ringa efter nån som kanske kan fixa den har jag verkligen inte alls råd med och lär ju vara billigare att köpa en ny maskin istället. Jaja, får väl se om jag hittar en på blocket senare nåt. Det går ju bra att diska för hand också men nu är jag ju så van att ha en diskmaskin och jag har hållt det rent och fint i köket mer då jag haft en fungerande diskmaskin än vad jag gjort innan. Den är ju inte speciellt gammal heller min diskmaskin.

Det som är viktigast för mig nu är ny säng, sover ju fortfarande på min bäddsoffa. En diskmaskin är ju lite mer av en lyx 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *