Räcker för ikväll

Nu har jag suttit och fixat med den nya designen i någon timma och börjar således bli lite trött i ögonen. Så det är med andra ord dags att lägga ner för ikväll. Jag fortsätter säkert i morgon. Bara så drygt att översätta alla engelska ord till svenska samt att jag måste se till att få det snyggt bland kommentarerna, för nu är det verkligen inte snyggt-så tråkigt det kan bli i mitt tycke. Headern ska jag fixa till bättre senare nåt. Den är lite provisorisk alltså.

Dom smileys jag hade vill tydligen inte funka längre :(. Jag osm hade hittat så bra  sådana. Grrr!!!!!

 

Godnatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)