Räknat lite

För en gång skull har jag räknat ut hur mycket jag har kvar efter att alla räkningar  är betalda denna månad. Det känns som att det blir för mycket.. Det måste vara något jag har glömt bort. Men jag har skrivit ner allt och räknat ihop.  Jag är ju självklart glad att det finns mer pengar över men det känns lite konstigt för mig, jag är så van att det är drygt 1300 kronor kvar att leva på efter att jag har betalt allt som ska betalas men nu är det mer än så kvar. Jag ska lägga lite extra på någon skuld samt få bort en skuld helt denna månad tänkte jag, om det nu stämmer det jag räknat.
 
Nästa månad blir ännu bättre då jag inte har kvar att betala AnnoAnno på 1000kr. Jag kunde ju inte bestämma mig för vilka kläder jag ville ha kvar så jag valde att ha kvar 4 plagg och dela upp betalningen på två månader helt enkelt. 
 
 
 
Nog för att jag handlat på faktura/avbetalning igen men det går faktiskt neråt. Jag har inte handlat för mer än vad jag kan betala redan samma månad då jag fått pengar och inte för mer än 500 kronor.
 
Jag ska klara få bort 10.000 minst detta år vilket är mitt mål. Har jag fått ner skulderna som jag vill så har jag sagt att jag ska göra en till tatuering. Jag känner att jag ett mål behövs. Jag kommer ju inte göra någon tatuering som kostar mer än 1000-1500 kronor och det kommer jag ha råd med om jag fått bort en del skulder. En del kan nog tycka att det är helt onödigt och att jag borde koncentrera mig på att få bort skulderna med dessa pengar, men jag tänker att om man har ett mål till utöver att bli skuldfri så kan det gå lättare att låta bli att ta mer på avbetalning. 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *