Regn

Jaha, då är det en dag med regn igen. Jag hoppas verkligen att det slutar regna snart då jag vill ut och gå. Jag är inte så förtjust att ta en promenad i regnet. Visst kan det vara skönt, men jag avstår helst haha. Att jag avstår beror ju såklart på glasögonen, hatar att få regn på dom så jag inte ser nåt och jag har en tendens att gå och titta ner i marken då vilket resulterar i att jag får ont i nacken många gånger.  Jag har ju ett paraply men det är ju bara jobbigt att ta en promenad med det i ena handen tycker jag. Vi får se hur vädret är lite senare, om några timmar.

Denna vecka har jag kommit ut på min 30 minuters promenad varje dag och jag vill ju gärna försöka komma ut varje dag. Jag kommer ju utöka tiden senare nåt. Just nu tar jag samma runda varenda dag, vilken jag tycker är perfekt!

blue umbrella

4 reaktioner på ”Regn”

  1. Om du har en jacka med huva eller innertröja kan du ju ha den på, Brukar göra så själv nu när jag har brillor för att slippa regn på dom. Själv älskar jag regnpromenaderna så man måste hitta på nåt. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *