Regnar för mycket

Idag regnar det lite för mycket så jag och mamma skippar stan idag. Vi ska ju ändå iväg imorgon och handla jag, mamma och hennes man  och då får man ju åka bil också.

Både jag och mamma är så sugen på nåt gott och onyttigt, så vi gjorde en paj. Smulpaj blir det, med hallon och äpple. Den står i ugnen nu. Får se om den går att äta, men det gör den nog alldeles säkert.

Jag tycker inte att det gör nåt alls att vi inte åker in idag till stan, jag fick ju bestämma själv och jag avksyr att vara ute då det regnar, paraply eller inte. Om det slutar regna mot eftermiddagen kanske man går till affärn iallafall som ligger här i närheten och köper nåt gott.

Nu ska jag och mamma se på film.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *