Renovering

Tidigare i år så fick jag nya köksluckor och lådor. Det var verkligen på tiden då det varit samma sen huset byggdes på slutet av -90 talet. Det känns så skönt och fräscht med nästan nytt kök. Det som skulle behövas nu är nytt golv och nytt kylskåp. Golvet på grund av slitet och kylskåp på grund av att det inte ens matchar min nyare frys. Men man får ta sånt när hyresvärden säger ok helt enkelt. Det är ju ändå skönt att bo i hyresrätt, i alla fall för mig som inte är direkt duktig på att fixa saker själv eller ens har råd att köpa nytt om något behöver bytas ut på grund av trasigt.

 

Något jag också skulle vilja få omgjort är mitt badrum. Det är helt okej som det är förutom några sprickor i färgen i taket (de gör inget åt det), men en uppfräschning hade ju inte skadat direkt.  Något jag hade tyckt vore snyggt istället för det golv som är nu, är stengolv. Hade då valt något mörk färg.  Det hade ju faktiskt varit snyggt i köket också för den delen. 

 

Vissa saker hade ju varit lite lättare om man inte bott i hyresrätt. Nu måste jag felanmäla, sen vänta på att någon kommer och kollar det jag felanmält varav jag sen får vänta på ett beslut. Sen får man ju inte heller välja vad som helst, jag kan ju förstå det ändå. Ska vara neutralt. Men då det gäller badrum eller golv så borde det ju vara lite lättare att få det omgjort då lägenheten ändå är över 30 år gammal och inget gjorts förutom nya tapeter några gånger samt ny frys och spis.  Sistnämnda på grund av gått sönder. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *