Rensa rensa rensa

Sedan förra veckan så har jag rensat lite i alla mina lådor. Det känns så skönt att ha rensat och slängt en hel del saker som bara ligger och skräpar. Inget jag ens känt att jag kunnat sälja ens för 10kr. 

Under tiden då jag rensade i en låda så hittade jag ett kuvert och ett annat vikt papper. Det visade sig vara ett terminsbetyg för pappa från då han gick i 8an i Mörsil. Betyget hade farfar skrivit under. Det andra var hans vikt från födseln och ett tag framåt. Så kul att hitta! Jag kommer att vara rädd om detta. Nu ligger dessa bland alla mina foton (som jag förövrigt borde gå igenom och skaffa nya album till några). 

Jag har även slängt diverse kläder som bara har hängt på galgar i en av mina garderober och som jag insett att jag aldrig kommer att använda. Varför ska  jag spara på kläder och prylar som mest bara tar onödig plats?

I lådan i byrån i vardagsrummet där jag lägger mest bra att ha saker så hittade jag tre stycken rosa tre meters lightningkabel så nu har jag ju bra med extra liggande. Tycker förövrigt att sladdarna man får med till telefonerna då man köper ny borde vara längre, 

Idag blev det lite rensning i lådan jag har med smärtstillande och annat bra att ha. En del som fanns där kan jag lämna in på apotek då det är tabletter kvar från då jag provade ut antidepp. 

Det är faktiskt skönt att rensa lite ibland.  Jag ska ta tag i mitt förråd framöver igen också tänkte jag. Verkligen rensa och slänga det mesta där. Bara ha kvar sånt som jag haft som liten och annat mer minnen. Det känns ju lite onödigt att ha kvar skokartongen med alla bilder på Backstreet Boys till exempel, billiga väskor jag aldrig använder, posters som aldrig kommer komma upp på en vägg igen på grund av lite trasiga i hörn, säck med kuddar och plädar… Man äger ju så mycket som man bara kan göra sig av med. Kanske jag kan skänka något. Något jag ska ha kvar är vardagsrumsbordet jag har stående i förrådet, det bordet fick jag låna av farmor då jag flyttade hemifrån och det är en del år sedan nu. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *