Rensad dator

Har nyss blivit klar med att rensa datorn på en massa skit. Hade bara ungefär 1gig ledigt utrymme innan jag började, nu är det 105 gig ledigt. Skillnad va? Jag valde att ta bort en massa bilder, musikfiler, filmfiler ( filmer jag sett klart för flera månader sen, vitsen med att ha kvar dessa? Ingen aning.) etc som jag inte har någon användning av. Jag tror jag fått bort en del program som bara segat ner datorn, för nu känns den lite  snabbare än den var innan. Den var snabb innan med, men nu känns den ännu mer snabbare. Skönt att få bort en massa skrotfiler iallafall. Har kört igenom och kollat efter virus, köpt Glary Utilities (6 gig temporära filer , oj! ). Är lite kvar att göra sen är jag helt klar.

Så jävla skönt att få detta gjort. Har skappat nya mappar så jag hoppas att jag nu håller mig till att lägga rätt saker i rätt mapp och inte bara låta allt hamna på skrivbordet…

Har installerat antivirusprogram också. Det jag hade gick ut för flera månader sen. Jag är såå seg på att fixa sånna grejer och det är ju ändå viktigt med virusprogram! Jag skäms faktiskt.

Frågor:

Har du nåt tips på bra program för datorn? Nåt man ”SKA” ha?

Hur ofta rensar du din dator?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *