Rensar, rensar och rensar

Jag slängde ut alla mina kläder förut på sovrumsgolvet och började rensa. Jag har rensat och rensat men det känns inte som att det blir mindre. Jag tror inte att jag kommer att ha kvar så mycket kläder då jag är klar dock, men då är det ju ändå kläder jag vet att jag faktiskt kan ha och som jag också gillar. Jag har hittat ett par jeans som jag tror att jag kanske kan ha och även ett par andra byxor med resår. Jag ska ta och testa kläderna som jag är osäker på senare nåt. Hitills har det blivit en sopsäck med kläder och det lär nog bli en eller två till.

Väldigt jobbigt men ändå kul att rensa i garderoberna. Man hittar ju igen kläder som man har glömt bort.

Jag tog mig en paus nu då jag fick så ont i ryggen  :S . Jag ska iallafall se till att få bort alla kläder från golvet i helgen. Dom kläder jag ska ha kvar tänkte jag ta och tvätta och sen vika och lägga in snyggt i garderoben. En del är ju rent, men känner att nu då jag haft allt på golvet så är det ju en god idé att tvätta. Som tur är så har man ju sin egen tvättmaskin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *