Rensat lite igen

Idag har jag rensat i några lådor. Jag har tänkt göra detta lite väl länge nu och idag tog jag äntligen tag i det. Så mycket skräp! Nu är det ordning och reda i alla lådorna, äntligen. Känns så skönt att fått detta gjort nu. Har slängt sånt som jag haft sen jag var under 20 år och det mesta var rena skräpet. Hittade några mindre änglar ( har tydligen fler änglar än jag visste om haha ),  några örhängen, en massa sladdar, laddare till gamla telefoner jag haft, batteri till en laptop… Varför ska jag spara på allt skit för?! Låg även en gammal laptop ( fungerar inte och haft den inlämnad men inget dom kunde göra ) i en låda…

Ska ta tag i och rensa i några andra lådor med imorgon.

Förr klarade jag inte av att slänga saker, men nu känns det bara skönt och jag försöker att inte fundera längre än några sekunder om det är värt att spara eller inte. Det mesta jag har hittat är ju rena skräpet med så ingen idé att ens försöka sälja.

Skönt att få utrensat en massa så det är gjort innan jag och Stefan flyttar ihop faktiskt.

Heart-SG2001-transparent

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *