Roxette 24 juli

Ja då har man kommit hem igen efter en mycket trevlig och underbar kväll som spenderades tillsammans med mamma och drygt 22.000 personer till på en konsert med Roxette. Konserten hölls på Slottskogsvallen.  Förbandet, Paintbox, var inget vidare. Tror dom flesta i publiken bara ville att dom skulle sluta. Men sångerskan var duktig.

Strax innan Roxette kom på så fick jag jävla panikångest, så jag och mamma fick knuffa oss bakåt. Jag fick sätta mig ett tag och så bestämde vi att vi tar en låt i taget. Ja, man blev ju kvar där hela kvällen tillslut. Panikångesten red jag ut och mamma var till stor hjälp. Det som var det mest jobbiga ändå var detta med mina fötter, fick så ont efter 4 timmars stående. Ryggen var riktigt underbar mot mig.  Vi fick bättre platser då vi hamnade längre bak, bra nog haha.

Mäktigt då dom lät publiken sjunga refrengen till flera av deras största hits, sen även väldigt härligt efter det att Marie dragit en lugn låt och visat vilken helt fantastisk röst hon egentligen har. Publiken slutade ju nästan aldrig jubla och applådera då hon sjungit klart. Jag sjöng ju såklart med i ALLA låtar.

Minne för livet detta. Barndomsidoler är dom också.

Per verkade väldigt glad ikväll, jag trodde han skulle börja till och skratta precis vilken stund som helst.  Det märks att han gillar att stå på scenen.

Innan konserten drog igång så hölls det en tyst minut för offren i Oslo, Så jävla  fint. Det var så tyst. 22.000 personer och så tyst!

Detta är den första konsert jag varit på. Helt perfekt att det blev Roxette också då.

Recension på aftonbladet.

Jag tog en massa bilder, dock visar jag nu bara dom allra bästa jag fick till:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *