S.M.A.R.T HDD virus

Igår kväll fick jag ett jävla virus på laptopen. S.M.A.R.T HDD heter det. Det beter sig precis som ett vanligt program man skannar efter virus med.(kolla bild längst ner). Jag och Micke satt och googlade lite och hittade hur man får bort viruset, men det slutade med att pappa fick komma hem till mig och hjälpa mig att installera om windows istället. Nu flyter datorn på precis som den ska. Jo, viruset gick ju bort då Micke följde den guide som fanns men en massa filer var borta från datorn. Kunde inte göra annat än installera om windows verkade det som.

Trist att ha förlorat en del saker men det var inget viktigt och jag tycker ju att det är viktigare att datorn fungerar än om jag har kvar olika bilder jag sparat från nätet tillexempel. Många bilder som jag hade på datorn och som jag själv fotat ligger på en extern hårddisk samt så har jag även laddat upp en del så jag har på min facebook så dom är det ingen fara alls med.

Nu sitter jag och installerar programmen jag alltid ska ha. Spotify, MSN, VLC, Utorrent med flera.

Kolla på videon nedan och följ den om du också fått denna skit på din dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *