Säg hej till Maggan!

För någon vecka sedan så fick jag tips om att testa en gravidkudde för bättre sömn. Jag försöker ju göra mitt bästa att få till det bra med sömnen, så självklart köpte jag mig en gravidkudde. Jag har nu sovit en natt med den och det var så skönt. Lite ovant att somna med en sån stor kudde i sängen dock, men man vänjer ju sig. Självklart är det rosa örngott på den och jag hade turen att köpa den nu då det även var ett erbjudande om att få ett extra örngott på köpet om man köpte kudden nu.

Bara för att det heter gravidkudde så behöver man ju inte köpa en endast om man är gravid.

Orkar inte ta bättre bilder än  så här.

2 reaktioner på ”Säg hej till Maggan!”

  1. Du kan lika väl kalla den kroppskudde den är rätt så lika en sån, är bara en detalj med inbuktningarna på ’benen’ på insidan. 🙂 Älskar min, iomed att jag lade mig var jag heelt såld. Kan till o med ligga på rygg och sova nu med den, något som var sjukt obekvämt förr. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *