Sälja telefon?

Jag måste rekommendera en hemsida där du kan sälja din mobiltelefon. De tar en avgift + provision, men det  är värt det enligt mig att få hjälp med att  sälja telefonen som annars bara skulle ligga i en låda. Jag har ju försökt sälja en Huawei i drygt två månader både via Tradera och och Marketplace på Facebook (kom på nu att jag kunnat testa Blocket också).

Moobil.se är en hyfsat ny hemsida. För att sälja din telefonen så beställer du hem en gratis förpackning som du lägger din telefon i och skickar sedan till Moobil. Sedan då de har fått telefonen så går de igenom din telefon och sätter ett betyg på den 1-5 där 5 är bäst betyg. Den läggs ut till försäljning på deras  hemsida och Tradera. Man har ett konto hos Moobil där man får fylla i sitt kontonummer så de kan föra över pengarna när telefonen är såld.  Min telefon fick  5 och kommentaren att de inte såg att den ens hade varit använd. Jag blev ju inte så förvånad över att den fick så bra betyg.

Tackar mig själv som är så bra att ha skal/fodral och är hyfsad rädd om mina telefoner.

Jag  har ju som sagt lagt ut telefonen på Tradera samt en väska. Men då mitt konto där är  ganska nytt och inte har ett enda omdöme än så verkar det vara lite extra svårt att få nåt sålt.  Därför är  det  ju bra om någon annan kan sälja åt dig istället. Att  Moobil tar en avgift gör mig som sagt ingenting, telefonen blev ju såld och jag får pengar att betala lite till av mina skulder. Jag lade säkert ut telefonen själv för lite överpris ändå. All extra inkomst är ju bara bra för  mig nu.

 

 

Detta är  ett rent tips och ej ett samarbete, varför jag ens skriver  det vet  jag inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.