Sammanfattning av 2022

Detta har varit både ett bra och dåligt år… Sorg, lycka…

Bilder längst ner

Året började ju okej, men sen fick jag veta att en vän dött… Så 27 maj var det dags för begravning igen. Vi hade inte umgåtts på många år och hon hade flyttat från Östersund. Men jag kände att jag ”behövde” gå på hennes begravning. Vi hade ju ändå minnen ihop från den tid jag spenderade mycket tid i Brunflo. Var ofta hemma hos henne och hennes då pojkvän.  Begravningen var i Brunflo kyrka. 


Midsommarafton spenderade jag med bästa vännen och hennes dotter på Jamtli. Jamtli blev lite av vår grej i år. Det var kul att få komma iväg och göra nåt för en gång skull den dagen. Det var så fint väder och vi hade det så mysigt. 


Sedan kom juli äntligen och det var dags att åka till Göteborg. Träffa min systerdotter för första gången. Ge henne en docka som hon ÄLSKAR. Vilen gounge!! Jag hoppas att jag kan komma ner till Göteborg detta år och kunna stanna lite längre än från fredag förmiddag till måndag tidig morgon.


Dagen efter jag kom ner var det dags för bröllop!!! Den 25 juli så gifte sig min lillebror. Det gick bra för mig, satt vid samma bord som min syster så det underlättade. Jag fick huvudvärk mot midnatt och hade lite panikkänslor, men jag gick och låste in mig på toaletten ibland och gick ut och tog lite luft. Jag filmade vigseln och även Viktorias uppträdande… For Whom The Bell Tolls! 


Den 11 September så var det dags för Jamtli igen. Jag hörde av mig till min bästa vän och frågade om hon ville hänga med dit, hon och hennes dotter. Det var Jamtlidagen. 


Sedan var det dags för Jamtli igen, denna gång Jamtli julmarknad. Jag skrev ju att det varit lite av vår grej i år haha. Vi var in på lördagen vilket också var min födelsedag. Vi gick runt lite på Jamtli, sen tog vi en promenad in till centrum och in på Waynes och fikade lite. Efter det raka vägen hem till mig för att äta lite tacos. 


Julafton var hos mig med bästa vännen och hennes dotter. Det blev en mysig och bra dag. S fick en julklapp av mig som hon verkar gilla en hel del dessutom. Hon gick runt hos mig och lekte med den ett bra tag. Det är en elefant i trä och med snöre som går att dra efter sig.

Detta var mitt försök till sammanfattning av mitt 2022. Jag har ju säkert glömt bort något, men det mesta och bästa är ju med. 


 

Nyårsafton spenderade jag hos M och S. Det var mys! Vi åt gott, spelade Bingolotto. Jag lekte och busade en del med S. Jag tror hon blev lite förvånad då hon vaknade på söndagen och såg att jag fortfarande var kvar. Att året avslutades hos dom blev ju perfekt, efter all den tid vi spenderat ihop under 2022. 

Så kul att jag faktiskt har fick komma hemifrån en del 2022. Inte endast till daglig verksamhet, utan att jag har fått en del fler minnen. Jamtli, träffa min systerdotter för första gången, firat min födelsedag jul och nyår med bästa vännen… 

Födelsedag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *