Schemalägga mina dagar ??

Det känns som att mina dagar nu hos mamma är nästan precis som dom är då jag är hemma i Östersund. Inte för att det gör så mycket att jag sover länge på dagarna då typ ingen är hemma här förrän på eftermiddagen iallafall. Men för min egen skull vill jag ju kunna kliva upp lite tidigare. Sittandet vid datorn är det som gör att jag inte kommer i säng förrän sent på nätterna alt tidiga morgnar. Jag har väldigt svårt att stänga av datorn, det är sjukt egentligen. Jag borde egentligen göra ett schema på när och hur länge jag får sitta. Fast sen är det ju detta att man ska ju följa schemat också.

Jag kanske skulle lagt in promenad på schemat också och även kanske lite annat  :hm:

Då jag kommit hem till Östersund igen så ska jag se till att skaffa en kontaktperson, bara det kommer ju göra att jag någon eller några gånger i veckan kommer iväg och kan göra annat än att bara sitta hemma och framför datorn/tv´n. Ja jag måste ju ansöka om en kontaktperson, så lär väl ta ett tag innan jag får en. Jag har haft kontaktperson förr, strax innan jag träffade Micke för ca 9 år sedan så fick jag en men det blev mindre och mindre att vi träffades jag och den tjejen jag hade eftersom jag ju nästan alltid var med Micke. Behovet att en kontaktperson var inte lika stort heller då eftersom jag i och med då jag träffade Micke fick lite fler vänner och jag gjorde ju saker annat än att bara sitta hemma hela dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *