Sjuk igen??

Denna vecka har jag kommit iväg två gånger till dv. Det var ju i och för sig stängt måndag och tisdag.

Jag vaknade med jobbig huvudvärk idag men tog två Treo, öppnade balkongdörren lite och lade mig och försökte sova en timma till drygt för att sen känna efter hur jag mådde. Jag mådde bättre av Treo och tog mig iväg. Tog en Naproxen innan jag åkte också då jag kände att det behövdes.

På dv så kände jag att jag börjar nog bli dålig och att jag inte mådde så bra som jag trodde. Satt med min diamond painting och behövde snyta mig flera gånger. BLÄH!

Jag trodde ju att det bara var huvudvärk idag… Jag är annars noga med att inte ta mig iväg då jag är snorig. Men men… Jag får nog stanna hemma imorgon som det känns nu. Jag mådde ok förutom lite trött i huvudet då jag gick hemifrån idag.

Blir jag hemma så har jag ju ändå kommit iväg två gånger denna vecka och det är ju bättre än inget alls.

Så här i efterhand så borde jag ju ha förstått att något var på gång med tanke på att jag klantade mig igår när jag skulle lägga en färg på den diamond painting jag håller på med. Jag räddade det idag dock efter musikkrysset. Jag brukar bli snurrig i huvudet ibland och extra strax innan jag blir sjuk och då blir det fel när jag gör något, om det så bara är att sätta igång en maskin tvätt (blanda en vit bh med nåt rött till exempel). Men ingen större fara ju egentligen.

Jag är ju inte så förvånad att jag är dålig igen med tanke på att jag åker buss mer än jag har varit van vid. Dessutom är det ju förkylningstider också så. 

En kommentar till “Sjuk igen??”

  1. Shit vilket jobb med Diamond painting du gör. Bra jobbat! Jag har gjort en smiley en gång. En liten en och jag tyckte DET var tålamodsprövande 🤣 Den du gör kommer bli grym när den är klar.
    Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *