Sjukgymnasten idag. Yay…

Tur jag kan ta buss nästan direkt utanför mig och kliva av nästan direkt utanför hälsocentralen 👍.

Nog för att det vore bättre om det fortfarande fanns en hälsocentral här i Torvalla, men nu går ju bussen så bra och jag klarar av att åka buss. Lite rädd att bli sjuk av att åka buss men jag klarade mig tydligen då jag åkte till tandläkaren flera gånger med just buss.

Får se vad sjukgymnasten säger om mitt knä sen.

Det blir gratis besök då alla besök hos tandläkaren tidigare gjorde att jag kom upp i frikort (jag betalar bara vanlig patientavgift hos tandläkaren). Bussen kostar ju men 60kr är ju inte så farligt. Kunde gått men det gör jag inte nu på grund av  knät och jag vill inte belasta det mer än vad jag behöver.

Jag har verkligen ingen lust att vara ut idag. Men lika bra att få det gjort. Har fortfarande känningar av min huvudvärk men det är bättre    . Lite trött för att jag sovit dåligt några nätter men jag får försöka sova lite då jag kommit hem igen sen i eftermiddag.

Mitt knä knakar och knastrar och ömmar/bultar till då och då samt är svullet. Det brukar ge med sig inom någon dag men hållit på drygt tre veckor nu.

Det är som  att *pang* jag fyller 37 och dagen efter ville knät vara snäll (elak) och ge mig mer besvär. Det låste sig ju dessutom vilket var första gången det har hänt.

Ligger i badet just nu innan jag ska iväg. Skönt med bad för knät dock men lite jobbigt komma upp sen.

Snöat en del sen igår och det är jag glad för så jag slipper gå stelt och göra det värre för knät.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.