Sjukling

Andra dagen nu som jag verkligen inte mår bra. Jag kände faktiskt redan i onsdags att jag inte var frisk eller i alla fall höll på att bli dålig, kände det eftersom jag var till affären och blev så svettig att svetten rann på mig och så brukar det aldrig vara annars för mig. Inte ens på sommaren rinner svetten så från pannan. Igår spenderade jag mest hela dagen i sängen ( förutom en sväng till affären ) och denna dag kommer den med spenderas i sängen, eller om jag bäddar i bäddsoffan i vardagsrummet.

Jag har faktiskt bara väntat på att jag ska bli sjuk. Kände mig inte så kry hos Stefan i någon dag men det gick över, sen hos mamma så kände mig inte heller så kry en dag och sov några timmar på eftermiddagen men dagen efter mådde jag bra igen. Så jag har känt under en månads tid att nåt var på gång.

Jag har faktiskt varit iväg en sväng till affären idag med. Om det inte hade varit för att jag faktiskt behövde Ipren ( som jag var dum nog att inte köpa igår ) så hade jag hållit mig hemma. Men det var ändå skönt att få komma ut lite och få lite luft. Passade på att köpa lättlagat som bland annat kotletter. Kotletterna var billiga pga kort datum så jag passade på så klart.

Nu blir det bara att ligga och vila resten av dagen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *