Ska se Carola i sommar

Natten till idag köpte jag biljett till Storsjöyran, för lördagen endast. Jag vill ju så gärna se Carola live. Jag är ju inget stort fan av henne men hon är ju ändå en av våra större artister och då hon kommer till Östersund så vill jag ju passa på att se henne. Det finns ju flera låtar med henne som jag gillar och ser fram emot att få höra live. Jag kommer nog stå längst fram i vanlig ordning. 

Jag visste inte hur jag skulle ha råd med biljett då den kostar 935kr totalt för bara en dag/kväll. Men så skrev min bror på Messenger natten till idag, frågade vad biljett kosta då han tyckte jag skulle få gå på Yran i år och se Carola. Så, jag fick en Swish och betalade biljetten direkt. Jag är så tacksam och det var så snällt av min bror att hjälpa mig. Nu har jag nåt att se fram emot igen. 

Jag hoppas även på att det kommer någon mer artist eller grupp jag kan se den dagen jag ska gå. Hade varit kul med någon hårdrock. Vet om en grupp Nestor (har ej hört talas om förut men lyssnade lite igår) så får se när dom spelar. 

Jag hade ju gärna sett Benjamin Ingrosso också, men han är på fredagen. Carola lockade mer också..

 

Sist jag var på Yran var -17 då jag såg Per Gessle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *