Skit också!

Jag måste ta och lära mig att skriva inlägg då jag väl har varit iväg och gjort nåt istället för att skriva nån dag innan att jag ska iväg för ofta så tar jag mig ju inte iväg på dom ev mötena som jag har inbokade. Känns ju så dumt att skriva att jag ska göra nåt, sen skriver jag nytt inlägg där jag berättar att jag inte kom iväg.

Jag skulle iväg till soc idag.

Jag orkar fan inte att ha detta varannan dag mående. Igår mådde jag ju hyfsat, men nu idag är det värre igen. Hatar det rent ut sagt. Jag mår väl skit för att jag vet jag måste iväg och sen att jag tycker det är skitjobbigt att sitta och vänta på soc i väntrummet där. Känner mig alltid så utstirrad då jag sitter och väntar på soc och även HC. Det gör ju att jag drar mig extra mycket för att ta mig iväg.

Mailade hon som skulle skjutsa mig idag och sa att jag bara vill skita i allt, att jag inte orkar. Just nu vill jag faktiskt skita i allting.

Jag tror mycket har att göra med att jag är tjock och även att jag har mer hårväxt än ”normalt” i ansiktet. Det gör att det blir extra jobbigt för mig att ta mig ut. Jag skäms så förbannat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen