”Skita i allt dag”

Jag har en såndär dag idag då jag känner för att bara skita i allt. Jag skulle ju iväg och ta prover imorse, men det sket jag i. Telefonen ringde i förmiddags, men jag svarade inte och stängde av den. Jag kan bli så arg på mig själv då jag har dessa dagar. Arg och besviken. Men sedan så kan jag inte rå för att jag mår som jag mår. Jag har ju faktiskt mått ganska bra psykiskt dom senaste tre månaderna och det är jag så glad för.  Jag skulle nog bara ha haft en vecka där det inte är nånting alls planerat, för det har varit mycket för mig senaste månaderna. Med tanke på att jag inte gjort nåt alls nästan på fyra år och sen så blir det en hel massa i år och speciellt nu i somras och sen nu då jag kom hem från Göteborg så är det nog inte så konstigt om det helt enkelt blir för mycket för mig.

Jag har mailadress till min läkare så jag ska maila honom angående blodproverna och be han fixa en ny tid åt mig för detta och jag kommer även säga det då varför jag inte kom iväg. Jag gör ju mig bara själv en otjänst i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *