Skriva brev

I lördags var jag iväg till affärn och köpte kollegieblock, pennor och frimärken. Anledningen? Jag ska börja brevväxla igen. Det är faktiskt kul att få ett handskrivet brev en eller flera gånger i veckan. Jag brevväxlade mycket då jag var mycket yngre. Även om det inte var brevväxling så skrev jag brev flera gånger i veckan.

Idag hade jag tänkt skriva två brev, men får se hur det blir med det. Jag tänkte skriva ett brev till farmor, jag vet att hon uppskattar att få brev.

Jag skriver brev för hand, då jag tycker att det är så mycket mer personligt än om det är skrivet på datorn. Nu menar jag inte mail, utan då en del skriver brevet i tillex wordpad och sen skriver ut det, lägger det i ett kuvert och sen postar det. Om man ändå skriver på datorn så kan man ju skriva via mail till varandra isåfall.

Jag har inte skrivit för hand på flera år. Små lappar ja, men inte  mer än så ( vad jag kan komma ihåg just nu ) , så det ska bli intressant att se om det jag skriver går att tyda  hahaha

Brevväxlar du?

3 reaktioner till “Skriva brev”

  1. Jag brevväxlade med min moster, som tyvärr dog förra året, men känslan att komma hem och hitta ett handskrivet brev bland all reklam och räkningar är oslagbar! Att någon tagit sig tiden att pränta ner sina tankar till mig betyder massor, så jag försöker skicka iväg ett brev eller kort till vänner jag uppskattar lite extra då och då och reaktionen brukar alltid bli positiv… 🙂

  2. Jag skriver aldrig för hand nuförtiden vilket är tråkigt för är mycket trevligare och personligare att läsa handskrivna brev 🙂 Jag vet ja skriver som en kratta men jag är säker på att du skriver riktigt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *