Sluta blogga?

Jag ger nog upp bloggen helt och hållet. Så tråkigt att försöka hålla den i liv till. Finns ingen mening att ha den kvar längre. Vet ju inte ens om mer än kanske 2-3 verkligen läser det jag postat ens. Verkligen meningslöst med nada respons… Men jag borde vara van, jag får ju knappt nån ”like” eller kommentar på Facebook ens. Förstår ju varför, jag är vidrig eller hur?

Den enda som brukade kommentera på iaf FB var pappa. Den enda som faktiskt brydde sig i vad jag skrev där… Eller i min blogg.

Nej, jag tänker inte ha kvar den ”för min skull” eller ”ha kvar den för att skriva av dig” eller blabla. Då kan jag ju lika gärna köpa en skrivbok och skriva där istället.

 

Jag har som inget ”normalt” liv. Inga vänner IRL, så att få någon slags respons när jag lägger upp nåt gör mycket för mig.

Jag vet det är kanske löjligt att reagera som jag gör. MEN har man inte mycket till liv och inga vänner så blir det ju så.

2 svar på ”Sluta blogga?

 1. Hej! Såg ditt inlägg om att ev sluta blogga. Jag känner inte dig men har läst bloggen till och från i över ett år nu (och har inte skrivit för att man måste ange namn + mailadress…vill helst inte det, men nu gör jag det ändå 🙂 ). Det jag tänkte när du skrev om att det är så få som kommenterar något är: 1. Det ÄR svårt att få läsare, man måste jobba på att sprida bloggen via bra kanaler (googla på hur man gör om du inte redan vet 🙂 . 2. Varför skriver inte din fästman något? Han borde vara den som bryr sig om dig mest men han skriver aldrig. Eller är ni inte ihop längre?
  Vänligen/ En okänd

  1. Jag har drygt 2000 besök i veckan så jag känner inte att jag behöver sprida bloggen så mycket mer

   Jag och S är fortfarande tillsammans men båda tycker att det är onödigt att han ska kommentera min blogg när vi ändå pratar på Skype varje kväll

   Jag har valt att man måste ha mailadress då man lämnat kommentar eftersom jag fått ta en del skit tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *