Smile

Om filmen:

Efter att ha blivit vittne till en bisarr, traumatisk incident som involverar en patient, börjar Dr. Rose Cotter uppleva skrämmande händelser som hon inte kan förklara. När en överväldigande skräck börjar ta över hennes liv, måste Rose konfrontera sitt oroande förflutna för att överleva och undkomma sin fasansfulla nya verklighet.

Vad jag tyckte etc:

Jag tog en prenumeration på SkyShowtime tidigt i morse (jaa jag vet att jag skulle dra ner på kostnaderna). Jag tyckte inte deras utbud var så himla bra och de serier jag vill se vill jag kunna se från säsong 1 vilket det inte fanns. Så jag kollade vad för filmer de hade. 
 
Jag älskar att kolla på skräckfilm. Smile är en film jag har velat se och det har jag ju nu gjort. Den var helt ok men jag vill ha det där att man hoppar till mer. Jag blir så sällan rädd av filmer. Sist jag såg en film och blev rädd var The Grudge då den kom och det är ju ett antal år sedan nu.  Jag har som aldrig några höga förväntningar vad gäller just skräckfilmer så jag anser att denna var som sagt var helt ok. Ingen jag kommer se en gång till.
 
Betyg:3/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *